CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

THARA DI FACEBOOK

Order Form

Name:
Email Address:(wajib ada dan mesti wujud)
Home Address :
Telefon No :
Pos laju ke :
Jenis Item Tudung Express
Syria
Shawl
Inner
Tudung bawal
Top
Skirt
Jubah
Baju Kurung
Code Item :
Cara Pembayaran
Tempoh Pembayaran : 24jam selepas mendapat pengesahan order dari pihak THARA SITE
SAYA BERSETUJU PEMBATALAN ORDER DIBUAT JIKA TIADA SEBARANG PEMBAYARAN DLM TEMPOH 12JAM

KEPADA SEMUA PELANGGAN YG DIHORMATI.SETIAP PEMBAYARAN YG TELAH DILAKUKAN  HENDAKLAH DISERTA DENGAN BUKTI.ANDA DIKHENDAKI SCAN,MMS,FAX ATAU PRINT SCREEN DAN SEND KE EMAIL mabtharaent@gmail.com

JIKA PEMBAYARAN DILAKUKAN TETAPI TIADA BUKTI PEMBAYARAN ADALAH TIDAK DILAYAN.SEGALA RISIKO ADALAH TANGGUNGJAWAB PELANGGAN.SEGALA KEROSAKAN PIHAK THARA SITE TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.


Create a web form here

Ahad, 4 November 2012

SYRIA BALQIS

Assalamualaikum....
Keluaran kali ini pulak Atikah jahit Syria..
material Atikah guna kain cotton bercorak...sejuk je bila pakai..sesuai untuk sesiapa yg lasak.
Dan saiz pulak kecik sikit...sbb saiz S....Tapi Atikah tak sertakan dengan inner tau..TP pada sapa yg nk inner boleh request..cuma tambah duit jer la...

Sebernaya malas nk celoteh banyak...penat deh jari nie dok tekan keyboard lama2..
jom la kita layan Tudung Syria Balqis nie..Harga berpatutan yer..


TUDUNG SYRIA BALQIS

SAIZ : S


RM10.00

(TIDAK TERMASUK INNER)

TIDAK TERMASUK POS








CODE : SRB 01

WARNA : MERAH HATI (CORAK HARIMAU)

STATUS : AVAILABLE


 CODE : SRB 02

WARNA : BIRU FLORA

STATUS : AVAILABLE





CODE : SRB 03

WARNA : MERAH FLORA

STATUS : AVAILABLE

SHAWL QISMAH

Assalamualaikum....Lama tak update blog dan tudung baru yer...bukan apa sibuk sejak lepas raya puasa baru nie...baru skrg baru blh upodate shawl baru...Shawl nie sebernaya dh lama siap cuma xsempat nk photoshoot jer..... Untuk kali nie Atikah keluarkan Shawl pulak..Shawl nie Atikah namakan Shawl Qismah...Kenapa bagi nama Shawl Qismah....Sbb terpegaruh dgn Cerita Takdir Qismah tue la..

Shawl Qismah nie Atikah gunakan material ciffon...dan Atikah buat 2 tone warna campur dwi warna
Shawl nie xakan terdapat dimana-mana butik diluar yer..sbb Atikah yg jahit sendiri.
So dapatkan sebelaum terlambat...Stok amatlah limit yer..
Dgn harga yg berpatutan.

PERHATIAN : 
KEPADA SESIAPA YG INGIN MEMILIKI SHAWL INI BOLEH ORDER MELALUI SMS SAHAJA.CUMA NYATAKAN CODE TUDUNG,NAMA,ALAMAT,EMAIL,NO TEL.
BILA DAH DAPAT PEGESAHAN SMS DR ATIKAH BARU BLH BANK IN DUIT YER.
BOOKING HANYA DIBENARKAN 24JAM SAHAJA KECUALI ADA ALASAN TERTENTU.

HARGA  RM10.00

SAIZ (sama jer dgn shawl biasa)

Tidak termasuk Pos



SHAWL QISMAH









CODE : SHQ 01

WARNA : HITAM(dot dot) + PINK

STATUS : AVAILABLE






CODE : SHQ 02

WARNA : PINK TERANG + BABY PINK

STATUS : AVAILABLE





CODE : SHQ 03

WARNA: BIRU + BIRU ARCA

STATUS : AVAILABLE







CODE : SHQ 04

WARNA : KUNING + DWI WARNA

STATUS : AVAILABLE




CODE : SHQ 5

WARNA : PINK TERANG + BIRU CAIR (dot dot)

STATUS : AVAILABLE

Rabu, 29 Ogos 2012

TUDUNG BAWAL 2 TONE POKADOT

Assalamualaikum...selamat tengahari..selamat berpuasa
Dlm kita menunggu untuk memasak bg juadah berbuka jom jenguk album tudung bawal pokadot dan yg plain untuk bawal 2 tone.
Sebenarnya dh lama nk upload tudung bawal 2tone tp dek kerna kekangan masa xsempat lg nk upload..
semalam atikah buat jugak dengan anak2 menangis..sabar jer la..

Jom la tgk koleksi bawal 2 tone..

Bidang = 45'
Warna = 2 tone
Lace = Pokadot
 
Harga = RM10.00


TIDAK TERMASUK POS





Warna : Blue Black

Code : B2T P 01

Status : SOLD OUT




Warna : Biru Turqoise

Code : B2T P 02

Status : SOLD OUT




Warna : Light Purple

Code : B2T P 03

Status : AVAILABLE



Warna : Merah Nga

Code : B2T P 04

Status : SOLD OUT






Warna : Brown

Code : B2T P 05

Status : AVAILABLE

Isnin, 6 Ogos 2012

Jumaat, 3 Ogos 2012

BAWAL 2 TONE



Assalamualaikum...selamat tengahari..selamat berpuasa
Dlm kita menunggu untuk memasak bg juadah berbuka jom jenguk album tudung bawal pokadot dan yg plain untuk bawal 2 tone.
Sebenarnya dh lama nk upload tudung bawal 2tone tp dek kerna kekangan masa xsempat lg nk upload..
semalam atikah buat jugak dengan anak2 menangis..sabar jer la..

Jom la tgk koleksi bawal 2 tone..

Bidang = 45'
Warna = 2 tone

Harga = RM18



Warna : Brown 2 Tone

Code : B2T 01

Status : SOLD OUT

3Pcs






Warna  : Dark Green 2 Tone

Code : B2T 02

Status : SOLD OUT

1 Pcs




Warna : Biru TNB 2 Tone

Code : B2T 03

Status : SOLD OUT

1 Pcs





Warna : Dark Purple 2 Tone

Code : B2T 03

Status : SOLD OUT

1 psc




Warna : Light Green 2 Tone

Code : B2T 04

Status : SOLD OUT

1 Pcs





Warna : Hijau Lumut


Code : B2T 05

Status : SOLD OUT

1 Pcs





Warna : Light Purle

Code : B2T 06

Status : SOLD OUT

1 Psc


Isnin, 30 Julai 2012

HANDBAG COMEL


Selamat petang..dan selamat berbuka puasa..
apa menu ari nie..
sebelum berbuka nie atikah ada satu koleksi beg yg comel..dan lagi comel bila mengayakan pada Syawal nanti..mesti cik abe berkenan..heheheh..
Koleksi beg nie memang khas atikah keluarkan untuk remaja yg sukakan gaya yang comel2 gitu.
Koleksi beg kali nie blh dibuat pelbagai gaya tau..
sama ada silang,pegang atau gaya letak dibahu.

Ok la..Jom layan koleksi beg kali nie.Actually koleksi beg nie atikah dh jual secara offline dah lama..dan sambutan amat mengalakkan..so sekarang atikah try nk jual secara online pulak..
Harap2 dapat sambutan.

Untuk pertama kali atikah jual secara online koleksi beg ini,atikah nk buat promosi sikit..
apa dia tue..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

POS PERCUMA

HARGA RM35


Warna : Merah

Status : SOLD OUT





Warna : Coklat bata

Status : Available




Warna : Pink Lembut

Status : SOLD OUT




Warna : Pink Lembut 

Status : Available




Warna : Coklat Mewah

Status : Available



Sabtu, 7 Julai 2012

RIBBON FOR EVERYTHING


RIBBON FOR HIJAB..

RM5.50 SEGULUNG/9YARD



Sesuai untuk dijadikan aksesori,lace tudung dan pelbagai lagi.terserah pada kreativiti anda suma...Terdapat banyak lg ribbon dan lace yg akan muncul dlm blog nie..anda tidak perlu mencari dikedai hanya klik,isi form order,transfer duit...dan brg pun sampai tanpa anda kuar dr rumah....


Code : RB 001



Code : RP 002




Code: RB 003




Code : RM 004




Code : RPH 005




Code : RG 006




Code : RPP 007


Ahad, 17 Jun 2012

TUDUNG BALQIS

ASSALAMUALAIKUM WBT

TUDUNG BALQIS

Kenapa TUDUNG BALQIS??
atikah amik sempena nama anak sulung atikah iaitu NURUL BATRISYHA BALQIS
dan sebab dia jugak yg selalu tolong teman atikah siapkan tudung ini.

Apa istimewanya tudung nie..muka atikah bulat dan disebabkan itu jugak atikah buatkan khas sesiapayg berwajah bulat,tembam dan masih malu untuk mengayakan tudung yg berawning lembut..atikah adapenyelesaiannya..
Awning atikah buat lebar dan panjang sedikit  dari biasa.
Tudung nie juga labuh dan menutupi dada tetapi masih bersaiz M..beza M dan L adalah labuh bahu.
Dan atikah menggunakan material lycra cotton..teramatla selesa dan sejuk.dan sukar didapati dipasaran luar.

RM 39   RM28
TIDAK TERMASUK POS


Ini ukuran TUDUNG BALQIS

Panjang hadapan (dagu ke dada ): +/- 18 incin
panjang belakang : +/- 25 incin
bahu : +/- 17 incin
bukaan muka : +/- 13 incin

tetapi dinasihatkan jangan pakai sanggul terlalu tinggi nnt bahu akan menjadi singkat.

MINTA MAAF GAMBAR TIDAK MEMUASKAN KERNA FAKTOR TIDAK TAHU EDIT GAMBAR


HADIAH MISTERI SEDANG MENUNGGU ANDA SEMUA..



Kod : BALQIS FL 01 
Warna : Merah

STATUS :SOLD OUT


Kod : BALQIS FL 02
Warna : Biru (cantik )

STATUS : SOLD OUT


Kod : BALQIS FL 03
Warna : coklat kelabu

STATUS : SOLD OUT



Kod : BALQIS HL 01
WARNA : MERAH HATI

STATUS : SOLD OUT



Kod : BALQIS HL 02
Warna : coklat gelap

STATUS : SOLD OUT

Sabtu, 9 Jun 2012

SALES..SALES

Assalamualaikum W.B.T
Hari nie Thara Site ada buat satu sales clearens..stok penghabisan cuma ada sehelai saja untuk semua wwarna tudung yg dipaparkan dibawah.
Material kain ada yg keras sedikit dan ada yg lembut.
Lace pokadot dan sehelai lace vintage
Ini stok last..sebelum Thara Site siapkan tudung baru.
Boleh la beli bg sesiapa yg berminat dan harga cuma

RM15 SAHAJA TIDAK TERMASUK POS


warna : purple masam ( tp cantik tau)

kod : BPP 01

STATUS : AVAILABLE


warna : biru laut ( lace vintage)

kod : BV 01

STATUS : AVAILABLE



warna : biru laut

kod : BPB 02

STATUS : AVAILABLE 



warna : biru gelap

kod :BPBG 03

STATUS : AVAILABLE



warna :light pink

kod : BPLP 04

STATUS : AVAILABLE



warna : oren (cantik )

kod : BPO 05

STATUS : SOLD OUT



warna : light biru

kod : BPLB 06

STATUS : AVAILABLE



warna  : coklat tanah

kod : BPCT 07

STATUS : AVAILABLE




warna : putih suci

kod : BPS 08

STATUS : AVAILABLE



warna : putih (seakan2 krim sikit)

kod : BPP 09

STATUS : SOLD OUT




warna : hijau lumut

kod : BPHL 10

STATUS : AVAILABLE




warna : putih (seakan2 krim gelap)

kod : BPPG 11

STATUS : AVAILABLE